Lansers Trio B.V.

Wednesday 13 January 2016 •

Van der Spek Vianen heeft een nieuwe Hyundai R160W-9A afgeleverd bij Lansers Trio B.V. Deze nieuwe Hyundai R160W-9A is onderdeel van een grote order waarbij Lansers Trio naast deze Hyundai R160W-9A ook gelijktijdig twee nieuwe Hyundai laadschoppen investeerde bij Van de Spek Vianen. Na een zeer geslaagde demonstratie met de Hyundai machines was deze keuze voor deze nieuwe drie Hyundai ’s geleverd door Van der Spek Vianen een weloverwogen keuze. Lansers Trio ; Lansers Trio is gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport. Naast grondverzet verzorgt het bedrijf tevens werkzaamheden voor vuilverbrandingscentrales, havenwerk, stuwadoorwerk en overslag, zowel nationaal als internationaal. Verhuur van bemande en onbemande grondverzetmachines en het verzorgen van grondverzetprojecten in (onder)aanneming voor de milieu- en civieltechnische markt zijn de kerntaken van Lansers Trio. Dit wordt uitgevoerd met jong en modern materieel, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers.

De grootste kracht is de no-nonsense mentaliteit, de klant verwacht én krijgt altijd een passende oplossing. Van der Spek Vianen en Lansers Trio zitten hiermee zeker op dezelfde lijn en passen dus goed bij elkaar. De onderwagen van de ruim 17 ton wegende Hyundai R160W-9A is uitgevoerd met een schuifblad. Dankzij de tweedelige giek heeft de machine een zeer groot bereik, door de giek kan de machinist zeer dichtbij - en ver van de kraan werken. Voor de aandrijving van de machine is een 6-cilinder Cummins QSB 6.7 verantwoordelijk, deze heeft een vermogen van 123 kW bij 2.200 toeren. De motor is voorzien van een DOC katalysator, deze zorgt voor de reiniging van de uitlaatgassen zonder de nadelige effecten welke een roetfilter geven. De motor heeft dus geen roetfilter. De machine voldoet aan de Stage3B / TIER IV interim emissie-eisen. Door de vele instelmogelijkheden welke eenvoudig zijn in te stellen op de display in de cabine kan de machine optimaal werken en is daardoor dus zeer zuinig. De machinist kan afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden kiezen uit verschillende werkstanden; Power-, Standaard- en Ecomodus, deze instellingen zorgen er automatisch voor dat de machine zo efficiënt mogelijk draait in de gekozen modus met een laag brandstofverbruik als resultaat. Om veilig op iedere locatie te kunnen werken is de machine optioneel voorzien van een overdruksysteem zodat de machinist altijd van zuivere lucht is verzekerd. Tevens heeft de machine ook slangbreukventielen gekregen op de bakcilinderfunctie, veilig werken staat voorop bij Lansers Trio. Voor de aansturing van de werktuigen die aan de snelwissel kunnen worden gemonteerd zoals bijvoorbeeld een sorteergrijper zijn de functies voorzien van proportionele bediening.

De nieuwe Hyundai is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering. Van der Spek en Lansers Trio zijn geen onbekenden van elkaar, als eerder werden er een Bell B25E dumper en Powerscreen Warrior 1800 zeefmachine geleverd.


Related Articles

Dealer FL recruitment

Hyundai Heavy Industries Europe is looking for new dealers in France Germany and Austria

25/10/2016 2:00:00

Hyundai Heavy Industries Europe is looking for dealers across Europe to meet their growth ambition of becoming a top-ten player in Europe. 

Read more

New Hyundai HX220LR Long Reach for new-build Dredger Barge

Ship Ahoy! Young Plant Supply New Hyundai HX220LR Long Reach for new-build Dredger Barge.

24/05/2017 2:00:00

Hyundai construction machinery dealer Young Plant Sales, based in Doune Scotland, has recently supplied a bespoke 22 tonne HX220LR Long Reach excavator (first one sold) to Ardmaleish Boatbuilding Co, based on the Island of Bute.  The machine has been fitted onto a newly commissioned dredger, which is working in Bridlington Harbour for the Bridlington Harbour Commissioners.

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: