Buys Leerdam

Wednesday 17 June 2015 •

Customer story image
Nieuwe Hyundai HL740XTD-9 voor glasoverslag. De heer Buijs van Buijs Leerdam Zand- en Grindhandel en Marcel de Leur, vertegenwoordiger van Van der Spek Vianen, zijn samen weer geslaagd voor de verkoop en levering van een nieuwe Hyundai HL740XTD-9. Na in zeer korte tijd een nieuwe Terex-Fuchs MHL350E te hebben geleverd voor het op- en overslaan vanuit de schepen en eveneens een nieuwe Hyundai HL740XTD-9 voor op- en overslag in Leerdam wordt nu door Van der Spek een nieuwe Hyundai HL740XTD-9 geleverd voor het op- en overslaan voor en op de glasfabriek in Leerdam. Buijs heeft wederom gekozen voor een machine in XTD-uitvoering die voorzien is van een verlengd laderframe. Dit verlengde laadframe zorgt voor een 420 mm hogere uitkiep, waardoor er ook gemakkelijk geladen kan worden in de steeds hoger wordende vrachtwagens en trailers. Voor de inzet in glas is de machine voorzien van Techking L5 banden, zodat het risico op lekrijden tot een minimum is beperkt. De nieuwe dash-9 wielladers zijn uitrust met een nieuw hydraulieksysteem. Het nieuwe lastafhankelijke hydraulische systeem met een plunjerpomp met variabele opbrengst en een gesloten hoofdventielblok zorgt voor een zeer efficiënt hydraulisch vermogen en daardoor een lager energie- en brandstofverbruik. Dit gekoppeld aan de ZF-volautomatische transmissie zorgt voor maximale duurzaamheid. Deze automatische transmissie zorgt voor zo min mogelijk verlies van vermogen, een hogere rijsnelheid en lage geluidsniveaus. Voor de aandrijving van de HL740XTD-9 is een Cummins QSB 6.7 6-cilinder turbodiesel verantwoordelijk die voldoet aan de Tier III emissie-eisen.

Related Articles

Cover Hyundai Egde 50 spring 2017

Hyundai Edge 50 - Spring 2017

23/03/2017 1:00:00

The Hyundai Edge - Spring 2017 edition. Hyundai Edge is the quarterly magazine issued by the Hyundai Construction Equipment division with news about new Hyundai products, customers and some background information about Korea.

Read more

hyundai machine on top of the world

Hyundai Machine on top of the world

17/12/2013 2:00:00

An Hyundai machine from Boverhoff, delivered by our Dutch Hyundai dealer VDS in The Netherlands is cleaning up the remains of a landmark in the city of Groningen (NL).

Read more

News image

Hyundai at Intermat 2015

17/02/2015 13:14:00

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) will present a whole new range of equipment at Intermat 2015. Many of the machines will be making their world premiere at the show.

Read more

News image

European Hyundai dealers and customers visited Hyundai Korea

30/09/2013 6:48:00

Hyundai Heavy Industries Europe invited 120 dealers & customers to participate in the Hyundai VIP Tour 2013 for visiting the Hyundai shipyards, the Hyundai Construction Equipment factories and to explore Seoul.

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: