BB Grondverzet

Wednesday 17 June 2015 •

Customer story image
Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe Hyundai R220-9A rupsgraafmachine in gebruik gesteld bij BB Grondverzet uit Dodewaard. Met de levering van de 23-tons rupskraan is de eerste Hyundai graafmachine in het machinepark bij BB Grondverzet een feit. Bert van den Brink Grondverzet is actief op het gebied van verhuur van grondverzetmachines, boom-, bos- en landschapsverzorging, grond-, sloop- en straatwerk, stelconplaten leggen en keerwanden stellen. Sinds twee jaar is er ook een mobiele puinbreker in het uitgebreide machinepark opgenomen. Deze puinbreker zal veel geladen gaan worden door de nieuwe Hyundai rupsgraafmachine. Tevens kan hij worden voorzien van een vergruizer, waarmee te grote delen gelijk op locatie kunnen worden verkleind. Tevens werkt Bert van den Brink Grondverzet met shovels die voorzien zijn van lasergestuurde hoogte-instelling. Met vakmanschap en hightech materiaal legt Bert van den Brink Grondverzet met de grootste precisie een goede basis voor kwaliteit en kostenbesparing in het natraject. De techniek is toepasbaar bij het egaliseren en profileren van fabrieksterreinen, wegen, bedrijfsvloeren en grind/ballastbedden voor spoortrajecten. Dankzij de inzet van de eigen dieplader is snelle inzetbaarheid van het materieel gegarandeerd. De nieuwe Hyundai R220-9A wordt aangedreven door een Cummins QSB6.7 6-cilinder dieselmotor die voldoet aan de Tier IV interim emissie-eisen. Deze motor is voorzien van een CCC “Cummins Compact Catalist” die zorgt voor het continu reinigen van de uitlaatgassen. Er is geen actief of passief roetfilter gemonteerd dat moet regenereren door het opwarmen van de uitlaatgassen. Het is een onderhoudsvrij systeem. Om de machine zo breed mogelijk te kunnen inzetten voor allerlei voorkomende werkzaamheden is de nieuwe R220-9A op wens van Van de Brink uitgevoerd met vele hydraulische functies die proportioneel te bedienen zijn. Door de hydraulische snelwissel kan er snel en eenvoudig gewisseld worden tussen de verschillende werktuigen.

Related Articles

Hyundai HX380 excavator

Hyundai Heavy Industries Fill the Gap with New HX380 L

25/10/2016 2:00:00

Hyundai’s latest addition to the new HX excavator range, the HX380 L, has an operating weight of 38,920 kg. This machine is one of 13 new Hyundai HX crawler excavators, offering customers an even greater choice with this new weight class. An ideal machine for bulk earthmoving, large civil engineering and quarrying work, this new machine is fitted with the latest Stage IV engine technology, which meets the latest emissions standards.

Read more

Customer story image

Beelen

17/06/2015 12:26:56

Great movie from our Dutch Hyundai dealer who sold the first HX 520 L in the world!

Read more

Hyundai warehouse equipment range

Hyundai launches new warehouse equipment range

13/09/2016 2:00:00

Hyundai used the IMHX exhibition to launch its brand new warehouse equipment range. The new range includes electric Ride-On and Pedestrian Warehouse trucks and the 16BRJ-9 electric reach truck.

Read more

Hyundai Edge Spring 2015

Hyundai Edge 42 - Spring 2015

16/04/2015 2:00:00

The Hyundai Edge - Spring 2015 edition. Hyundai Edge is the quarterly magazine issued by the Hyundai Construction Equipment division with news about new Hyundai products, customers and some background information about Korea.

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: